Начало ММА Паяка: Всеки има семейство, но в клетката е война!
0

Паяка: Всеки има семейство, но в клетката е война!

Паяка: Всеки има семейство, но в клетката е война!
0

Живата легенда на световния ММА Андерсън Силва се изправи срещу изгряващата звезда Израел Адесаня на 10-ти февруари в Австралия. Паяка даде пресконференция, на която обясни, че семейството му се притеснява за него и постоянно го кара да слоци край на кариерата си.

„Когато говоря със семейството си винаги чувам едно и също нещ0 – „Защо?“. Обяснявам, че това е нещо, което трябва да направя. Това съм аз и това е моят живот. Искам да свърша нещо, защото когато се откажа повече няма да мога да се завърна. И тогава те се съгласяват, но ме молят да се пазя и да се върна здрав вкъщи.

Това не е лесно. Всеки в октагона има семейство, което го чака да се прибере. Но в клетката не е шега. Там е война. Понякога се случват страшни и опасни неща. Например както аз си счупих крака. Лицето ти е цялото в кръв, а когато се приберете вкъщи отново ви питат: „Защо?“. Това е страст! Обичаш работата си и продължаваш да я вършиш. емейството ми уважава мечтите ми и ме подкрепя.

Моят съперник е голям талант, който има бляскаво бъдеще. И за двама ни този мач е голямо предизвикателство“, каза Силва.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.