Начало ММА Пейдж Ванзант учи на уважение в социалните мрежи
0

Пейдж Ванзант учи на уважение в социалните мрежи

Пейдж Ванзант учи на уважение в социалните мрежи
0

Пейдж Ванзант отговори на нападките от друг боец чрез публикация в Инстаграм, която апелира към уважение между останалите в нейната дивизия.

Русокосата ММА звезда бе провокирана от непобедената Мейси Барбър на няколко пъти през миналата седмица, но предпочете да не отвръща с агресия, а да изнесе урок за взаимно уважение. Ето какво написа Ванзант в социалните мрежи, като в публикацията си отбеляза всички 62-ма бойци от категория муха.

„Урок на деня: Уважение..един от първите ни уроци в бойните изкуства е този за уважението. Уважавам тези, които са се отдали на тази професия и дават всичко, за да постигнат величие, като демонстрират уменията си. Уважавам всяка жена боец, която е отбелязана в тази публикация. С чест бих споделила клетката с всяка от вас, дами. Ако сте заинтересовани, кажете не UFC, защото аз съм здрава и готова да се завърна“, заяви състезателката на Team Alpha Male.

Вербалното съперничество между Ванзант и Барбър продълважа от месеци. Последната дори създаде фалшив Инстаграм акаунт, в който публикува несъществуващ разговор между нея и съпруга на Ванзант, Остин Вандерфорд. Барбър победи с технически нокаут Джилиан Робертсън на последното събитие на UFC и веднага след това заяви, че иска Пейдж за следващ опонент.

Според ESPN такъв двубой е бил предложен и на двете, но причината за отлагането му не е ясна.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.