Начало ММА Джоунс: Къде са добрите бойци в полутежка категория?
0

Джоунс: Къде са добрите бойци в полутежка категория?

Джоунс: Къде са добрите бойци в полутежка категория?
0

Шампионът в полутежка категория на UFC се чувства отегчен от конкуренцията в дивизията му. Непобеденият боец „изля“ чувствата си в Туитър и заяви, че обмисля супер-двубой, за да се развълнува по някакъв начин.

„Къде отидоха добрите бойци в полутежката категория? Съмняваха се в мен преди да се бия с Густафсон. След това се бих със Смит, Сантос, а сега Доминик??? Дори не мога да говоря глупости за последния. Всички говорят едни и същи скучни неща…искам двубой, който да ме развълнува.“, заяви боецът от Ню Йорк.

През юли Джон премина през Тиаго Сантос и защити титлата си. На същата бойна карта Люк Рокхолд, който бе спряган за евентуален негов съперник, бе нокаутиран от поляка Ян Блашковиц. Най-големият съперник на „Боунс“, Даниел Кормие, най-вероятно ще премери сили със Стипе Миочич за трети път и сега единствената опция пред Джоунс е битка с Доминик Рейес, който миналия уикенд нокаутира бившия шампион Крис Уайдман в първия рунд.

Такъв сблъсък, обаче, не пробужда интерес в шампиона.

„Нямам какво да спечеля от битка с Рейес. Чувствах се така и за последните ми две битки. Искам супер-двубой.“, добави Джоунс в Туитър.

Друг силен боец, който се оплаква, че няма опонент е тежкият удряч Франсис Нгану. Феновете попитаха Джоунс какво мисли за евентуален сблъсък с камерунския боец и той отговори красноречиво.

„Имам чувството, че този двубой е неизбежен.“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.