Начало Бокс Ковальов: Трудно е да удариш Канело (ВИДЕО)

Ковальов: Трудно е да удариш Канело (ВИДЕО)

Ковальов: Трудно е да удариш Канело (ВИДЕО)
0

Настоящият шампион в полутежка категория Сергей Ковальов отдели от време от подготвителния си лагер за битката с Канело, за да отговори на няколко въпроса на Fight Hub TV. Ето и най-интересното от тях:

За първите му мисли, когато е разбрал, че Канело иска двубой с него:

„Не мисля, че ще ме победи, защото тренирам по мой начин, който ще ме направи победител. Много съм мотивиран. Гледах битката между Бетербиев и Гвоздик и много се мотивирах да се изправя срещу Бетербиев.

За това как се чувства след последната си битка и за краткото време за подготовка:

„Нямам контузии от миналата ми среща на ринга, но почивката ми е къса, да. За три седмици само си почивах и ядох и пих колкото искам. Върнах се на 13-ти септември в САЩ и започнах лагера си на 15-ти. Харесвам кратка почвика между двубоите, защото тялото ми остава във форма и просто поправям някои неща в тренировките си. Остава ми само една от четири седмици спаринг.

За най-опасните оръжия на Канело:

„Най-опасни са неговия ляв ъпперкът и дясното му кроше. Има и добра защита. Добре се движи и е много трудно да го удариш. На 2-ри ноември ще покажа какво мога за феновете на бокса.“

За това как ще се развие двубоя:

„Няма да е лесно. Ще бъде тежка битка, той е топ боец. Сега той не сваля килограми и ще бъде по-силен от обикновено. Ще видим на 2-ри, не мога да дам прогноза.“

Ето и пълното интервю с „Трошача“:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.