Начало Бокс Реджис Прогрей: По-добър съм от Джош Тейлър

Реджис Прогрей: По-добър съм от Джош Тейлър

Реджис Прогрей: По-добър съм от Джош Тейлър
0

Американецът Реджис Прогрей очаква да бъде освиркван в „О2 Арена“, Лондон, където в събота ще се бие за световната титла с Джош Тейлър. Обединителният мач в супер лека категория (63,5 кг) се явява финал на Световните боксови суперсерии.

До момента никой от тях няма загуба в професионален мач.

Прогрей (24-0) държи пояса на WBA, а Тейлър (15-0) този на IBF.

„За мен няма значение дали ще ме освиркват. Дойдох тук 3 седмици по-рано. На ринга се чувствам като у дома си“, сподели Прогрей.

„Не броя големия си опит за предимство срещу Тейлър. Разчитам на себе си, аз съм своето предимство. Той е добър боксьор. Не случайно е световен шампион, но ще го победя, защото съм по-добър, а не заради опита си.“

Американецът е нокаутирал 20 от противниците си до момента. В Англия е от 3 седмици, където се подготвя за един от най-големите мачове в кариерата си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.