Начало ММА Петъчни прогнози: Чао, Фелиша!

Петъчни прогнози: Чао, Фелиша!

Петъчни прогнози: Чао, Фелиша!
0

UFC отново предлага добри възможности да проверим познанията си за ММА боевете и най-вече късмета. Идният уикенд предвещава още една интересна майска галавечер.

В полезрението ни обаче този път не е основното събитие, а мач при жените.

Фелиша Спенсър – Норма Дюмонт

Спенсър има две загуби и то срещу Крис Сайборг и Аманда Нунеш. Двете най-добри в категория „перо“ в света. Сега се изправя срещу съперничка със значително по-малък опит и би трябвало да се справи с лекота. Ако не спечели, то вероятно ще чуе култовата фраза „Чао, Фелиша!“, защото 3 загуби в 5 битки са почти сигурен сигнал за раздяла с Дейна Уайт и UFC.

Култовата състезателка е притисната до стегната, а така тя е най-опасна.

Няма да се наложи да си пуска прословутото парче на Ice Cube от 90-те години, защото ще спечели този уикенд. Победата за нея е оценена на 1,60. Ние обаче винаги сме търсили по-атрактивните ставки и ще пробваме тя да го стори с нокаут, техн. нокаут, събмишън или дисквалификация за впечатляващото 3,40.

Битките при жените винаги са били непредсказуеми (Аманда Нунеш, не гледаме към теб), затова все пак си имаме едно наум!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.