Начало ММА Петъчни прогнози: Двубой между приятели

Петъчни прогнози: Двубой между приятели

Петъчни прогнози: Двубой между приятели
0

Отново е време за екшън в Октагона. Предвид летните отпускарски седмици в бокса – отново се концентрираме в ММА. Събитието на UFC тази седмица е в Уругвай.

Волкан Йоздемир – Илир Латифи

Двамата трябваше да се срещнат в Стокхолм, но Латифи се контузи в областта на гърба. Йоздемир има нужда от задължителна победа след трите си поредни загуби. Съперниците не лъжат, че са добри приятели, а когато ножът е опрял до кокала… съдбата може да намигне. Тренирали са заедно, трудно има с какво да се изненадат. Общо рундове над 2,5 за 2,00 коефициент.

Валентина Шевченко – Лиз Кармуш

Тук имаме типичен „мисмач“. Шампионката ще бъде категорична и ще е цяло чудо, ако Кармуш оцелее до последните секунди на битката. Победа с нокаут, технически нокаут или дисквалифиакция на Шевченко. Ставката е 1,66 и очаквам да падне.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.