Начало Бокс Майк Тайсън призна, че е мамил на тестове за допинг

Майк Тайсън призна, че е мамил на тестове за допинг

Майк Тайсън призна, че е мамил на тестове за допинг
0

Живата легенда на бокса Майк Тайсън разказа как е успявал да измами допинг агентите. „Железния Майк“ си призна, че се е случвало да не използва собствена урина по време на тестове.

“Първо използвах урината на жена си. Веднъж тя ми каза: „Когато резултатите станат известни, ще ти кажат, че си забременял. Затова реших, че е по-добре да използвам урината на децата си”, разкри Майк пред ESPN.

“Как избягах от наблюдението на допинг ченгетата? Всичко е просто. Повечето мъже се чувстват неудобно, когато им покажете пениса си. Затова по време на тестовете те най-често се дърпаха настрани”, добавя Тайсън, предаде Sportal.

Интересно е каква ще бъде ответната реакция и дали ще бъдат разследвани допълнително някои мачове на легендата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.