Начало ММА Петъчни прогнози: Карнавал на бойните изкуства в Рио

Петъчни прогнози: Карнавал на бойните изкуства в Рио

Петъчни прогнози: Карнавал на бойните изкуства в Рио
0

Петък е. Най-доходоносната рубрика на Boec.BG отново е тук, а този път вниманието ни е насочено към UFC 237. Голямата ММА гала ще се проведе в Рио де Жанейро. Бразилският мегаполис е световноизвестен със своя карнавал. Е, този уикенд парадът ще е на бойните спортове и изкуства. Време е отново да хванем бика за рогата и да си направим мачовете дори още по-интересни.

Жозе Алдо – Александър Волкановски

Коефициентът от 1,70 за победа на „Scarface“ е твърде съблазнителен, за да бъде пропуснат. Най-доминантният шампион на UFC в категория перо се завърна на победния път и е като прероден. Алекс Волкановски до момента така и не срещна някое от големите имена в организацията. Този мач ще е най-тежкият в кариерата му до момента, а Алдо е твърде голям залък за неговата уста. Бразилецът притежава нужните умения и опит да спечели срещата.

Снимка: БТА

Джаред Каноние – Андерсон Силва

Тук също ще фаворизираме представителя на домакините, въпреки че букмейкърските къщи мислят друго. Ставката за успех на „Паяка“ е 2,10. Старата школа в ММА впечатли всички с представянето си срещу Израел Адесаня на UFC 234. Демонстрира, че се намира в отлична форма, въпреки възрастта си и 44-те битки при професионалистите. Начинът му на живот му позволява да играе на високо ниво в близкото бъдеще, а защо не и да подобри няколко рекорда. Каноние е идеалният съперник за Силва, който ще се завърне на победния път.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.