Начало ММА Петъчни прогнози: На лов за „каубои“

Петъчни прогнози: На лов за „каубои“

Петъчни прогнози: На лов за „каубои“
0

Уикендът отново чука на вратата. Започваме месеца на празници, абитуриенски балове и чакани топли дни с… UFC, разбира се. Смесените бойни изкуства (почти) никога не почиват – за наше удоволствие. Ето кои са нашите предложения за галата „UFC Fight Night 151“:

Ал Якуинта – Доналд Серони

Ал винаги е бил интересен за гледане. Отстъпи само в 1-на от последните си 7 появи в клетката, при това от не кого да е – Хабиб Нурмагомедов. Серони е 3-3 от началото на 2017 година и кариерата му преминава зенита на кариерата си. Букмейкърските къщи предлагат 1,80 коефициент за Якуинта, което не бива да се пропуска. На „Каубоя“ ще му се завие свят от бързите ръце на 178-сантиметровия състезател.

Дерек Брънсън – Елиас Теодору

Класически мач със ставки от по 1,90 за бойците. Очаква се двамата да направят страхотно шоу за публиката. Брънсън натрупа няколко загуби в последно време, но те бяха срещу топ бойците на UFC. Инерцията му спадна след поражението от Уитакър, а това е чудесна възможност да се завърне към успехите. За разлика от Теодору играе много агресивно и именно това е ключът към победата в такава среща.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.