Начало Бокс Джейкъбс няма да търси нокаута срещу Канело

Джейкъбс няма да търси нокаута срещу Канело

Джейкъбс няма да търси нокаута срещу Канело
0

Шампионът на IBF в средна категория Даниел Джейкъбс също подходи с респект към Канело Алварес. Носителят на поясите на WBA и WBC вече изрази уважение, а именно това приляга на двама големи шампиони.

На 5 май в „T-Mobile Arena“ (Лас Вегас) ще гледаме страхотен мач, а победителят взима всичко, както гласи поговорката.

„Много добре знаете, че ако нараня достатъчно съперника си – знам как да завършвам мачовете. Статистиката ми говори сама. Ще си свърша работата“, заяви Джейкъбс.

„Канело заслужава респект. Той е шампион и играе много агресивно. Признавал съм го, но мисля, че аз съм по-добрият боксьор. Ако покажа най-доброто от себе си, няма как да не спечеля. Няма да търся нокаута – това е разликата. Разбира се, че има вероятност да го довърша, но ще видим. Ако го изморя достатъчно с удари в тялото и го нараня. Просто се изисква да бъда своята най-добра версия“, призна Даниел Джейкъбс.

Канело има 51 победи 1 загуба от Флойд Мейуедър и 2 равенства.

Джейкъбс е с 32 успеха и 2 поражения в професионалната си кариера.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.