Начало ММА Петъчни прогнози: Притури се планината и нова победа!

Петъчни прогнози: Притури се планината и нова победа!

Петъчни прогнози: Притури се планината и нова победа!
0

В днешното издание на рубриката ни ще трябва да забравим за звучните провали на Антъни Джошуа и Александър Густафсон. Благой Иванов-Багата се завръща в Октагона, а така България ще бъде представена на UFC 238. ММА боецът излиза под звуците на „Притури се планината“. Песен, която ще накара всички наши сънародници по трибуните в Чикаго да настръхнат.

Благой Иванов – Тай Туиваса

Единият е известен с победата си над легендарния Фьодор Емелианенко в самбо мач. Другият е най-разпознаваем с това… че пие бира от ботуш. Всеки сам решава какво да играе, но коефициентът от 2,10 за българина е престъпен. Той е по-техничният боец. Арсеналът му от удари е по-богат, а брадичката му е от желязо. Мачът ще премине в стойка и няма да е изненада, ако Иванов го спечели с решение. Ставката за победа на Багата след изиграването на всички рундове е 4,00. Това е по-рисковата опция, но си заслужава.

Тони Фъргюсън – Доналд Серони

Двама от най-атрактивните и безразсъдни бойци в организацията. Ще е истинско чудо, ако се изиграят пълни 3 рунда тук. Това да не се случи е оценено на 1,66 и е много добра опция за прогнозиране. Друга такава е победа на Фъргюсън за 1,60. Успех на Тони чрез нокаут, технически нокаут или дисквалификация пък може да бъде намерена на 3,75 при един от родните букмейкъри! Това е за най-смелите, а в комбинация с триумф на Багата след решение… нека първо видим.

И за финал – само щрихираме победа на Марлон Мораеш за 1,60.

Мачът на Благой Иванов можете да проследите на живо в неделя от около 5:00 часа българско време в Boec.BG.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.