Начало ММА Петъчни прогнози: Три рунда екшън с Багата

Петъчни прогнози: Три рунда екшън с Багата

Петъчни прогнози: Три рунда екшън с Багата
0

Време е за поредния мач на най-добрия български ММА боец в UFC. По първи петли в неделя (българско време) ще гледаме Благой Иванов-Багата срещу Аугусто Сакай. Двамата участват в подглавната битка на четвъртата галавечер след паузата заради коронавируса.

Мачът е в Лас Вегас, където Дейна Уайт построи ултра модерния спортен център „Апекс“.

Благой Иванов – Аугусто Сакай

На хартия това е 50/50 битка и е много трудно да предвидим безпристрастно крайния изход. Коефициентите на букмейкърите за „единица“ и „двойка“ са напълно равностойни – 1,95. И двамата ММА бойци имат много здрави брадички, които все пак ще бъдат подложени на сериозен тест в неделя. Статистически погледнато ставката от 1,70 за „Да се изиграят всички рундове“ или „Над 2,5 рунда в мача“ е подарък. Багата стигна до съдийско решение при всеки свой мач в UFC до момента и тази тенденция изглежда ще продължи.

Тайрън Уудли – Жилберт Бърнс

Бившият шампион е жаден за игрово време и ще се завърне в клетката с фойерверки. Трудно тази битка би приключила с решние, а везните определено не са наклонени към Дуриньо. Успех за Уудли с нокаут, технически нокаут, диксвалификация или отказване е с много примамлив коефициент – 2,30.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.