Начало ММА Петъчни прогнози: Заточеният Нейт се завръща с победа

Петъчни прогнози: Заточеният Нейт се завръща с победа

Петъчни прогнози: Заточеният Нейт се завръща с победа
0

Лудата глава се завръща. Този човек хич не е с всичкия си, особено щом влезе в клетката. Можем да очакваме всичко от мачовете му и това е забавното. Все пак сме любители на прогнозите, а не математици и статистици, нали? Винаги съм твърдял, че най-голямото майсторство е да познаеш мач с равностойни коефициенти за двамата бойци.

Антъни Петис – Нейт Диаз

Победата на Нейт е оценена на 2,10. Не се е бил от почти 3 години и е зажаднял за екшън. Същинско заточение, след което ще иска да се докаже на UFC. Демонстрира типичния си непукизъм по време на откритата тренировка, когато си запали джойнт и пуши с феновете. Мачът ще бъде много безразсъден. Можем да очакваме абсолютно всичко и в това се крие голямото предизвикателство.

twitter.com

Даниел Кормие – Стипе Миочич

С риск за пълен провал – победа за Кормие с нокаут, технически нокаут или дисквалификация, 2,30. Няма да търсим лесните ставки и отново хващаме бика за рогата. Шампионът ще сложи край на славната си кариера в типичния си стил – здрави юмруци в противниковата брадичка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.