Начало ММА Петъчни прогнози: Ще пием ли бира след Прага?

Петъчни прогнози: Ще пием ли бира след Прага?

Петъчни прогнози: Ще пием ли бира след Прага?
0

Не сме забравили! Петък е и е време за прогнози. Най-доходоносната рубрика на Boec.BG този път се съсредоточава върху европейския ММА и галата на UFC в Прага. Може пък Стария континент да ни е на кадем.

Без да се бавим и увъртаме – директно започваме с мачовете:

Ян Блахович – Тиаго Сантош

Това е главното събитие на вечерта. Букмейкърите дават по 1,85 за победа и на двамата, но това не трябва да ни притеснява. Директно хващаме бика за рогата с победа за поляка. Ще му е 5-та поредна, набрал е нужната инерция.

Време е за нов солиден успех, след като започна колебливо в UFC. Ако не поеме много ненужни удари, Блахович ще приспи с лекота бразилеца.

Пьотър Ян – Джон Додсън

Руснакът не би трябвало да има проблеми. Сблъсъкът изглежда неравностоен още преди началото. Додсън е опасен, но ще се превърне в 4-та жертва на Ян от подписа му с най-популярната ММА организация.

Единствената му загуба е от Магомед Магомедов. Ставката е ниска – 1,40. Все пак е солидна опция за колонка.

Лиз Кармуш – Луси Пудилова

Всички прогнози са за впечатляваща битка. Спираме се на Лиз, а коефициентът да видим високо вдигната ръката й след края е 1,70. Американката има впечатляващи победи в кариерата си – Валентина Шевченко, Джесика Андраде, Дженифър Мая и др. Луси е с 11 години по-малка и тук залагаме на опита.

Домакините няма да се зарадват на победа от тяхното момиче.

В крайна сметка – ще ударят по една студена бира след галата. Прага е най-точното място за тази цел.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.