Начало ММА PFL срещу Bellator fight card е насрочен за 24 февруари в Саудитска Арабия

PFL срещу Bellator fight card е насрочен за 24 февруари в Саудитска Арабия

PFL срещу Bellator fight card е насрочен за 24 февруари в Саудитска Арабия
0

Дългоочакваната PFL срещу Bellator pay-per-view бойна карта най-накрая има дата и място.

След придобиването на Bellator в края на 2023 г., основателят на PFL Дон Дейвис обяви, че една от първите поръчки за промоцията ще бъде „мега събитие“, което изправя шампиони на PFL срещу шампиони на Bellator някъде в началото на 2024 г.

Сега събитието е насрочено на 24 февруари в Рияд, Саудитска Арабия. Ариел Хелуани първи съобщи новината.

Заедно с датата и мястото, PFL потвърди редица битки за картата, включително четири битки шампион срещу шампион. В главното събитие шампионът на PFL за 2023 г. в тежка категория Ренан Ферейра ще се изправи срещу шампиона в тежка категория на Bellator Райън Бейдър . В съ-главното събитие шампионът на PFL в полутежка категория за 2023 г. Импа Касанганай ще се изправи срещу шампиона на Bellator в средна категория Джони Еблен в битка от 185 паунда.

Също така в основната карта, шампионът на PFL в категория перо за 2023 г. Хесус Пинедо ще се изправи срещу шампиона в категория перо на Bellator Патрисио Питбул , а шампионът в полусредна категория на PFL за 2023 г. Магомед Магомедкеримов ще се изправи срещу шампиона в полусредна категория на Bellator Джейсън Джаксън .

тагове: