Начало ММА Пимблет е свалил сериозно количество от качените над 20 кг за 9 дни (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пимблет е свалил сериозно количество от качените над 20 кг за 9 дни (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пимблет е свалил сериозно количество от качените над 20 кг за 9 дни (ВИДЕО+СНИМКИ)
0

Пади Пимблет продължава да се подготвя за следващия си сблъсък в UFC. Боецът ще спори с Джордан Левит на събитето UFC Fight Night 211, което ще се проведе на 23 юли в „О2“ арена в Лондон, Англия. Талантът от Обединеното кралство обаче трябва и да сваля много килограми.

Причината е, че той качи невероятните 21 килограма за период от 9 дни. Това се случи точно след като изгряващата английска звезда на UFC записа своята втора победа в най-известна ММА верига в света.

От снимки и видео, качени в социалните мрежи, обаче, ясно личи, че Пади е съумял за месец да свали доста от излишната маса.

Преди месец Пимблет тежеше повече от 90 килограма. За двубоя с Левит, теглото му трябва да бъде 70.3 кг! Срещата трябва да се състои след точно 1 месец!

Ето как излеждаше Пимблет преди 30 дни!

Пади Пимблет е бивш шампион на Cage Warriors. Той има баланс от 18 победи и едва 3 загуби в своята професионална ММА кариера.

Спечелил е 14 от срещите си преди финалния гонг (6 с нокаут и 8 след събмишън). 27-годишният боец се намира в серия от 4 поредни успеха, а последното му поражение датира от повече от 3 години – 1 септември 2018 година с решение срещу Сьорен Бак в CW.