Начало ММА Масвидал иска Конър преди той да е предозирал с кокаин

Масвидал иска Конър преди той да е предозирал с кокаин

Масвидал иска Конър преди той да е предозирал с кокаин
0

Хорхе Масвидал продължава с опитите да си осигури големия чек с мач срещу Конър Макгрегър.

За мач между двамата започна да се шуми отдавна като те се заяждат един с друг, посредством социалните мрежи, почти постоянно. Масвидал смята, че двубой с Макгрегър ще счупи всякакви рекорди по продажби. Той дори е готов да заложи на линия и колана „Най-лошото к****ле“.

Завръщането на Макгрегър от контузия все още се очаква и въпреки че загуби в последнтие си две срещи от Дъстин Порие, пред него, както винаги, седят много възможни съперници. Наскоро излязоха видео материали, в които се вижда как Конър нанася удари с крака, което може би ни приближава до дата на евентуален нов мач за него

Масвидал не се свени да изтъкне истинската причина, поради която желае мача с ирландеца. Той го вижда като „лесни пари“.

„Преди момчето да предозира с кокаин и така битката да пропадне завинаги и да изгубя всички тези лесни пари, искам просто да счупя лицето му.“ каза Масвидал. „Ще заложа и моя колан. Нека да продадем рекорден брой PPV и да прибера този тлъст чек, преди той да е навредил на себе си или на другиго. Имам деца, нуждая се от ш*****те пари.“

Масвидал иска със сигурност да се бие тази година. Посочи като друг желан опонент Жилберт Бърнс, защото двамата ще дадат всичко от себе си и феновете ще получат това, което винаги искат. В момента обаче Масвидал има известни проблеми със съда след като нападна Колби Ковингтън в заведение в Маями.