Начало Видео Ковингтън и Масвидал се сбиха в ресторант в Маями (ВИДЕО)

Ковингтън и Масвидал се сбиха в ресторант в Маями (ВИДЕО)

Ковингтън и Масвидал се сбиха в ресторант в Маями (ВИДЕО)
0

По всичко личи, че враждата между някогашните добри приятели Колби Ковинтън и Хорхе Масвидал е далеч от своя край.

Две седмици след като оглавиха UFC 272 в Лас Вегас, двамата бивши претенденти за титлата на UFC в полусредна категория отново са се изправили лице в лице.

Този път арена на събитията не е бил Октагона, а ресторант в Маями – градът, в който живее Масвидал. Въпреки че в интернет пространството все още не циркулира видео от самия инцидент, за него докладват редица медии и очевидци, които са били във нощното заведение.

След победата си чрез еднодушно решение, Ковингтън на няколко пъти се самопровъзгласи за Краля на Маями, но изглежда Масвидал е имал какво да каже по този въпрос.

Самият Хорхе пусна видео в социалните мрежи часове след случката, обръщайки се към Ковингтън:

Какво стана с предизвикателството ‘Покажи си лицето’. Аз съм от Дейд Каунти. Ако говориш глупости, трябва да си готов да ги подкрепиш с дейстия. Така е в моя град„, заяви Масвидал.

По-късно мениджърът на Хорхе заяви, че Ковингтън е с избит зъб след случката, но това все още не може да бъде потвърдено.

Чувам, че някой, който не е от Маями и твърди, че е кралят, му липсва зъб. Някой може ли да потвърди и да ми изпрати видео възможно най-скоро„, пише Малки Кава.

Оказа се, Колби Ковингтън е бил в ресторанта заедно с известни YouTube влогъри, а мълвата за присъствието му бързо се е разнсела из улиците на Маями Бийч. Полицията също е извикана след инцидента.

Един от въпросните влогър също взе позиция по темата:

Никога не съм имал проблем с Хорхе Масвидал. Изключително разочарован съм от начина, по който той реши да разреши спора си, който бе разрешен преди две седмици в UFC„, пише Боб Менери.