Начало ММА Пиянка или клоун? Начертаха бъдещето на Александър Емеляненко

Пиянка или клоун? Начертаха бъдещето на Александър Емеляненко

Пиянка или клоун? Начертаха бъдещето на Александър Емеляненко
0

Известният боец ​​Дауд „Щански“ Келбиханов коментира евентуалното завръщане на известния му сънародник Александър Емеляненко към редовни изяви.

Ако Александър разумно разбира, че не е в тези условия, че това е просто правене на пари, тогава това е нормално. Но ако той мисли, че във всеки един момент може да се изправи срещу топ боец от тежка категория и да му даде битка, това намирисва малко на лудост.

Шампион от Bellator за Емеляненко: Не можем да му отнемем чашката (ВИДЕО)

И хората така или иначе ще гледат такъв бой. Само хляб и зрелища им трябват. Друг е въпросът как го възприемат. На улицата не казват за мен: „Хайде да се снимаме с този клоун“. Уважават ме. И когато дойдат при теб да се снимат, като с клоун, е лошо.

Емеляненко изригна: Гаджиев умря! Той разглоби и „уби“ бойци за 3 копейки! (ВИДЕО)

Разбира се, добре би било Александър да направи нещо друго. Защото ако не стане, все пак трябва да направи нещо. Така че той трябва да победи блогъри, артисти. Но Александър, очевидно, не вижда себе си в друга област. Вероятно никъде не може да постигне толкова, колкото за шест минути битка. И не виждам проблем той да бъде коментатор или съдия“, каза Келбиханов в интервю за championat.com.