Начало ММА Победа и бонус за дебютанта в UFC Пади Пимблет

Победа и бонус за дебютанта в UFC Пади Пимблет

Победа и бонус за дебютанта в UFC Пади Пимблет
0

Галавечерта „UFC Fight Night 191“ предложи на феновете на бойните спортове качествени и оспорвани битки. Събитието се проведе в ,,UFC Aпекс“ в Лас Вегас, като включваше 9 мача, 5 от които бяха част от главната катра на вечерта.

Звезден дебют направи Пади Пимблет. Новакът записа победа в първата си среща в UFC, като нокаутира Луиджи Вендрамини. Напълно заслужено той бе възнаграден и с бонус от 50 000 долара.

Скузърът се закани да открадне шоуто на галата и спази обещанието си. Медиите в Ливърпул, а и в цяла Англия оценяват високо неговото представяне и го сочат за наследник на Конър Макгрегър.

Единствената женска битка от галавечерта „UFC Fight Night 191“ се превърна в гвоздеят на вечерта. Двубоят в лека категория между англичанката Моли Маккан и южнокорейската Джи Ким беше признат за битка на събитието. Маккан спечели с единодушно съдийско решение, но заради интересния и успорван мач и двете атлетки получиха бонус от 50 000 долара.

Освен Пади Пимблет и двете дами с допълнителнa паричнa премии се прибра и Гига Чикадзе.

Боецът за пореден път демонстрира невероятните си кикбокс умения, с което си заслужи трети пореден бонус за „Най-добро представяне за вечерта“.