Начало ММА Победа след счупен крак в главата на съперник? Възможно е (ВИДЕО)
0

Победа след счупен крак в главата на съперник? Възможно е (ВИДЕО)

Победа след счупен крак в главата на съперник? Възможно е (ВИДЕО)
0

През годините сме ставали свидетели на какви ли не изходи на сблъсъци от света на ММА. Андерсон Силва, Крис Уайдман, Конър Макгрегър, всеки един от тях е чупил крак или ръка по време на битка. Октагонът се е доказал като опасно място и определено не е за всеки.

Това усетиха от първо лице и двама бойци, които искат да пробият до най-голямата сцена на света – UFC. През уикенда във Фарго, Северна Дакота, Дилън Кискила и Кайл Дюк, две имена, които едва ли ви говорят нещо, са част от аматьорска галавечер на ММА в САЩ. Двубоят обаче завърши с брутален нокаут, който обиколи световния видеообмен.

Кискила спечели с нокаут в първия рунд, но едва ли сте виждали скоро подобно нещо. Мачът приключи, след като той нанесе жесток хайкик в главата на опонента си. Толкова жесток, че левият крак на победителя се прекърши на две! Първоначално Кискила опитва да продължи, но в секундите, през които реферът се намесва, за да „отърве” Дюк, самият победител пада на земята, без да има шанс да продължи.

Счупих тибията на левия си крак. Сякаш кракът ми се огъна около главата му (на Дюк)”, споделя след победата си боецът. Доста рядко може да се види подобна развръзка.