Начало ММА Победителят от Кормие – Миочич 3 ще стане най-великия в историята
0

Победителят от Кормие – Миочич 3 ще стане най-великия в историята

Победителят от Кормие – Миочич 3 ще стане най-великия в историята
0

Най-великият боец в тежка категория в историята на UFC ще бъде този, който спечели третият двубой между Даниел Кормие и Стипе Миочич.

В това е убеден шефът на веригата Дейна Уайт преди шоуто на 15 август в Лас Вегас. В предишните два двубоя помежду си, Кормие и Миочич си размениха по една победа, като и титлата смени притежателя си на два пъти.

“Истината е, че влизаме в този двубой с много емоция, един от двамата, който спечели, определено ще остане в историята на UFC като най-добрия в тежка категория, а двамата са солидни кандидати. Ако погледнете какво е постигнал Стипе, и какво направи Кормие в две различни категории, те са едни от най-великите за всички времена”, каза Уайт.

Какъвто и да е изходът от двубоя, шефът на  UFC се надява това да не е последен мач за Даниел Кормие, който догодина ще навърши 42 години.

“Надявам се това да не е последният му мач. Познавате ме, когато стане въпрос за отказване винаги съм първият, който съветва бойците да го направят. Пълна лудост е, че Даниел е там, на тази възраст, и все още е един от най-добрите. Доминира в две категории. Още има какво да даде, но не говорим за моето тяло. Само той знае отговорът”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.