Начало ММА Победителят от Кормие – Миочич 3 ще стане най-великия в историята
0

Победителят от Кормие – Миочич 3 ще стане най-великия в историята

Победителят от Кормие – Миочич 3 ще стане най-великия в историята
0

Най-великият боец в тежка категория в историята на UFC ще бъде този, който спечели третият двубой между Даниел Кормие и Стипе Миочич.

В това е убеден шефът на веригата Дейна Уайт преди шоуто на 15 август в Лас Вегас. В предишните два двубоя помежду си, Кормие и Миочич си размениха по една победа, като и титлата смени притежателя си на два пъти.

“Истината е, че влизаме в този двубой с много емоция, един от двамата, който спечели, определено ще остане в историята на UFC като най-добрия в тежка категория, а двамата са солидни кандидати. Ако погледнете какво е постигнал Стипе, и какво направи Кормие в две различни категории, те са едни от най-великите за всички времена”, каза Уайт.

Какъвто и да е изходът от двубоя, шефът на  UFC се надява това да не е последен мач за Даниел Кормие, който догодина ще навърши 42 години.

“Надявам се това да не е последният му мач. Познавате ме, когато стане въпрос за отказване винаги съм първият, който съветва бойците да го направят. Пълна лудост е, че Даниел е там, на тази възраст, и все още е един от най-добрите. Доминира в две категории. Още има какво да даде, но не говорим за моето тяло. Само той знае отговорът”.