Начало ММА Поглед в миналото: Как лошият Нейт отказа недосегаемия Конър

Поглед в миналото: Как лошият Нейт отказа недосегаемия Конър

Поглед в миналото: Как лошият Нейт отказа недосегаемия Конър
0

Остават броени дни до завръщането на Нейт Диаз в Октагона. Това ще се случи срещу Антъни Петис в непридвидим мач на UFC 241. Да си припомним една от най-знаменитите победи в кариерата на „лошото момче“ – как накара недосегаемия Конър Макгрегър да се предаде. По това време шампионът е 7 от 7 в UFC, унищожавайки редица големи имена по пътя си.

Това се случи на UFC 196 през март 2016 година.

Битката се превърна в кървава баня и остава една от вечните класики на смесените бойни изкуства. Нейт спечели бонуса за представяне на вечерта, отделно от този за сблъсък на вечерта. Впоследствие грабва приза „Събмишън на годината (2016)“.

Вижте запис от целия мач с високо качество напълно безплатно:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.