Начало ММА Пол Фелдър разкри какво би го върнало в клетката
0

Пол Фелдър разкри какво би го върнало в клетката

Пол Фелдър разкри какво би го върнало в клетката
0

Вече пенсионираният ММА боец Пол Фелдър сподели двата възможни сценария, в които той би се завърнал в клетката. Американецът обяви оттеглянето си от спорта по-рано тази година след загубата му от Рафаел дос Аньос, но пред „MMA Junkie Radio“ сподели, че битка с Конър Макгрегър, или двубой в родния му град във Филаделфия може да го накара да се завърне.

„Очевидно, единият вариант е да ми предложат битка за много пари. Ако Конър Макгрегър поиска да се бие с мен, аз съм навит. Ще го науча на някой урок със старите си ММА ръкавици. Другата причина, поради която бих се завърнал е, ако се бия в Уелс Фарго. Шон Брейди ми написа съобщение онзи ден и ме попита дали бих играл на галавечер заедно с него и още няколко момчета от Филаделфия. Трудно ще ми бъде да откажа оферта да се бия там, но не знам кога UFC ще се върнат в Уелс Фарго“, сподели боецът с прякор „Ирландския дракон“.

Пол Фелдър има 17 победи в 23 професионални срещи, като най-големите му постижения са срещу имена като Едсън Барбоса, Чарлс Оливейра и Джеймс Вик. Към момента той е коментатор на UFC и участва в някои холивудски продукции.

„Отказах се рано. Имам поне още пет битки в себе си физически, но не усещам огъня. Не го усещам в корема си вече. Бяха страхотни четири години, а сега тепърва започнах с коментаторството и се надявам да имам повече актьорски роли“, споделя 37-годишният Фелдър.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".