Начало ММА Пол Фелдър обяви оттеглянето си
0

Пол Фелдър обяви оттеглянето си

Пол Фелдър обяви оттеглянето си
0

Пол Фелдър сложи край на спортната си кариера. Това бе съобщено от самия него по време на събитието „UFC Vegas 27“.

„Ирландският дракон“ слага край на кариерата си със статистика от 16 победи и 7 загуби за 10 години активна игра. Към момента той е девети в ранклистата в „лека“ категория. В кариерата си има победи над имена като Едсън Барбоса и Чарлс Оливейра.

„Бих се с някои корави момчета и искам да благодаря на всеки един от тях. Приемете извиненията ми за това, че задържам дивизията зад себе си. Официално се оттеглям. Нямам право да задържам дивизията“

„Искаше ми се да имам ръкавици, които да закача в клетката, но това го направих в Нова Зеландия и тогава имах предвид, че ми е трудно да се мотивирам да се върна в залата“, добави Фелдър, като пососочи изявата му в клетката срещу Дан Хукър през февруари. Тогава той загуби с неединодушно съдийско решение. След това 36-годишният боец прие битка с кратко предизвестие срещу Рафаел Дос Аньос, в която загуби с единодушно съдийско решение.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".