Начало Бокс Джош Тейлър се измъчи, но победи Хосе Рамирез

Джош Тейлър се измъчи, но победи Хосе Рамирез

Джош Тейлър се измъчи, но победи Хосе Рамирез
0

Джош Тейлър вече е част от елитната група от боксьори с четири професионални пояса. Той обедини всички четири колана в категория до 63, 5 кг. като надделя над Хосе Рамирез със съдийско решение по-рано днес в Лас Вегас. ю

Непобеденият в осемнайсет професионални срещи Тейлър получи оценки 114-112 от тримата съдии край ринга. Той записа два нокдауна в шестия и седмия рунд, които наклониха везните в негова полза.

30-годишният шотландец започна двубоя по-енергично и показа отлична скорост и движение по ринга, но Рамирез (26-1, 17 KO) използваше по отличен начин удари в тялото, за да спре движението му. Рамирез показа сърце на шампион след нокдауните в шестия и седмия, но нямаше сили да обърне хода на двубоя.

„Изпитвам само любов към Рамирез. Тази седмица не показвахме неуважение. Всичко е част от менталната игра, за да го накарам да ми скочи и да използвам агресията му срещу него. Това и направих. Играхме игрички до тази седмица, за да му влезна в главата. Мисля, че той беше страхотен шампион и страхотен посланик на спорта. Пожелавам му всичко най-добро за в бъдеще“, заяви Тейлър след края на срещата.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".