Начало ММА Каубоя за битката със Санчес: Това ще бъде забавно
0

Каубоя за битката със Санчес: Това ще бъде забавно

Каубоя за битката със Санчес: Това ще бъде забавно
0

Доналд „Каубоя“ Серони е уверен, че ще излезе като победител от следващата си битка. Ветеранът на UFC ще се изправи срещу коравия Диего Санчес на 8-ми май. Двамата ще премерят сили в полусредна категория.

Двамата имат общо 68 битки в UFC, а Санчес вече е приет в „Залата на славата“ на организацията. След изигравенето на този двубой Каубоя ще е подобрил още един рекорд във веригата. Той ще стане боецът с най-много изиграни срещи в UFC.

Серони и Санчес са били част от един и същ отбор в миналото – „Jackson-Winkeljohn“ в Албакърки, Ню Мексико. Серони напуска този отбор през 2018-та, а Санчес година по-късно.

„Санчес говореше много неща за мен, когато напуснах отбора, а сега и той вече не е част от него. Аза направих точно това, което трябваше да направя – изградих си собствена зала, тренирам с мои приятели. Той каза, че иска да се бие с мен и сега има този шанс. Хората за казали „внимавай какво си пожелаваш“. Това ще бъде забавен двубой за мен, в който мога да направя нещо запомнящо се“, заяви Серони в интервю пред MMAfighting.com.

„Каубоя“ има нужда именно от запомняща се победа. В последните си седем битки има четири загуби, като бе нокаутиран в три от тях. Кариерата на Санчес също изглежда в своя залез. Той има две загуби в последните си четири срещи, а една от победите му дойде след дисквалификация на опонента му.

„Не подценявам Санчес. Има зони, в които той е опасен, но ако се биех със стария Диего преди 10 години, щеше да ми е много по-трудно. Той беше корав. Тренирал съм с него и знам много добре“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".