Начало ММА Порие светкавично прие предизвикателството на Нейт Диаз

Порие светкавично прие предизвикателството на Нейт Диаз

Порие светкавично прие предизвикателството на Нейт Диаз
0

Нейт Диаз предизвика Дъстин Порие, а „Диаманта“ мигнове прие. С тази новина осъмнаха всички специализирани медии за бойни спортове в САЩ.

Един от най-обичаните състезатели на UFC, който наскоро предизвика всички бойци в две категории, официално покани Порие за танц в клетката.

Диаз дори зададе правилата на мача, като подтикна Дъстин да се качи в настоящата му дивизия.

Навярно изненадващо за мнозина, но официалният претендент в лека категория прие хвърлената ръкавица.

Само преди дни той победи за втори пореден път Конър Макгрегър, с което си капарира мач за титлата на Чарлс Оливейра. Въпреки това Порие не би отказал още една мултимилионна среща срещу скъпоплатения Нейт Диаз, тъй като самият той призна, че не му остават много влизания в октагона.

Преди време „Диаманта“ заяви в интервю за ESPN, че за него в момента не е важна титлата, а да подсигури финансово бъдещето на семейството си.

Така съвсем скоро можем да видим Дъстин Порие и Нейт Диаз един срещу друг, което би бил страхотен мач.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.