Начало Бокс Петъчни прогнози: Чарло ще спечели трудно

Петъчни прогнози: Чарло ще спечели трудно

Петъчни прогнози: Чарло ще спечели трудно
0

По-малкият близнак от братята Чарло – Джермел, получи златната възможност да обедини всички пояси в своята лека средна категория този уикенд.

Рубриката ни се фокусира върху битката на 30-годишния американец, който е шампион на WBC, WBA и IBF, и ще се изправи срещу аржентинеца Брайън Кастано. Съперникът му държи титлата на WBO при 70-килограмовите.

Букмейкърите са на мнение, че Чарло ще стане абсолютен шампион.

Коефициентите са категорично в негова полза, но мачът никак няма да е лек – дори вероятно ще е най-големият тест в кариерата му до момента. Въпреки че южноамериканецът е непобеден на профи ринга, Чарло има далеч по-впечатляващо резюме и се е изправял срещу по-силна конкуренция през годините.

Все пак ще е здрав сблъсък, който очакваме да влезе в последните рундове, а прогнозата ни е победа на Чарло с решение за 2,30.

В ММА щрихираме битката на Ислам Махачев, който ще финишира Тиаго Моузес за 2,40. Общата ставка този уикенд е 5,52.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.