Начало Бокс Петъчни прогнози: Гвоздик печели още една титла

Петъчни прогнози: Гвоздик печели още една титла

Петъчни прогнози: Гвоздик печели още една титла
0

От известно време ни върви най-много с високите коефициенти. Колкото и да е трудно за обяснение – равностойните мачове се оказват най-предвидими. А когато нещо работи, не го сменяш, нали така?

Олександър Гвоздик – Артур Бетербиев

Този боксов сблъсък се очертава да бъде същински трилър между двама световни шампиони. Украинец срещу дагестанец в Америка, ирония. Ставката за победа на Гвоздик е 1,90. За прогнозата помагат експерти от Албиона, на които можем да се доверим. Много вероятно е да не се изиграят пълните 12 рунда. До момента при само 3 от 17-е си победи носителят на пояса на WBC дочака решение, а Бетербиев е с 14 нокаута от 14 срещи.

Мейси Барбър – Джилиан Робъртсън

Барбър е много надъхана и кадърна бъдеща звезда на UFC. До момента има 7 победи от 7 мача и 3 поредни нокаута в най-силната верига за смесени бойни изкуства. Победата за нея към момента е оценена на 1,70, но нищо чудно ставката да падне. Канадката Робъртсън има 70% успеваемост при професионалистите и вече веднъж ни прецака колонката. Дано не се случи отново…

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.