Начало Бокс Фюри за дебюта в WWE: Винаги съм искал да го направя (ВИДЕО)

Фюри за дебюта в WWE: Винаги съм искал да го направя (ВИДЕО)

Фюри за дебюта в WWE: Винаги съм искал да го направя (ВИДЕО)
0

Шампионът по бокс при професионалистите в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че е искал от много време да дебютира в кеча и е фен на WWE от години. Това се случи в студиото на ESPN, където британецът дискутира дебюта си в кеч организацията срещу Браун Строуман в Саудитска Арабия.

„Никога не съм имал възможността да го направя заради боксовите ми ангажименти. Получих огромна аркада в последната ми битка на ринга и имах време да оставя бокса настрана и да се подготвя. Ето ме сега, готов съм да се бия на най-голямата сцена в света“, сподели Краля на циганите.

Освен с журналисти от американския медиен гигант, Фюри обсъди дебюта си и с легендата на WWE – Трите хикса. Пионерът в тази форма на забавление разкри, че той е открил Фюри и го е убедил да се впусне в света на кеча.

Вижте цялото интервю с Фюри тук:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.