Начало Бокс Петъчни прогнози: Хейни може да удря

Петъчни прогнози: Хейни може да удря

Петъчни прогнози: Хейни може да удря
0

Този път рубриката ще обърне внимание на бокс. Младата американска надежда Девин Хейни ще се изправи срещу бившия световен шампион в три дивизии – Хорхе Линарес.

Нагласите са за лесна победа на носителя на титлата в лека категория на WBC, но мнозина специалисти се запитаха преди началото на мача „Можже ли Хейни да удря?“.

Става въпрос за възможността на младока да завърши битката преди финалния гонг.

Е, ние сме сигурни в него – нокаут, технически нокаут или дисквалификация за 1,65.

Обширна обосновка не е нужна – годините, единият е на гребена на вълната, а другият гледа да припечели някой милион преди пенсия – това е ясно. Единствената въпросителна тук е дали срещата ще свърши с нокаут или след съдийско решение.

Другите добри възможности този уикенд са: победа за Нордине Убайли на 1,40; победа за Лукаш Рожански на 1,30 и победа на Марчин Тибура в UFC на 1,70 – добра опция за права колонка.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.