Начало Бокс Хънтър призова промоутъра Зауерланд да спре с кокаина

Хънтър призова промоутъра Зауерланд да спре с кокаина

Хънтър призова промоутъра Зауерланд да спре с кокаина
0

Промоутърите Кале и Нисе Зауерланд допуснаха лек гаф при рекламирането на следващата си голяма галавечер. Шоуто Теофимо Лопес – Джордж Камбосос мл. ще включи битка между един от топ бойците в тежка категория Майкъл Хънтър.

Един от братята неволно публикува в социалните мрежи принизяващ текст за американеца.

„Страхотен главен мач! Добре дошъл в подгряващите срещи и на Майкъл Хънтър“, пише официалният профил на промоутърите Зауерланд.

twitter.com

Боксьорът се обиди, че мениджърът го приветства по този начин и му отговори:

„Спри с кокаина, човече.“

Последната реплика беше удар под пояса и доведе до ответна реакция от Зауерланд: „Има само един от нас, който има проблем с тестовете си за допинг…“, отново написа официалният профил на братята.

Свадата приключи, но вероятно е преминала в лична кореспонденция. Предстои да разберем дали ще има раздор в отношенията или галавечерта ще премине по план на 19 юни.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.