Начало Самбо и бойно самбо Анна-Мария Манушева: За втори път сбъдвам мечтата си в Лимасол!

Анна-Мария Манушева: За втори път сбъдвам мечтата си в Лимасол!

Анна-Мария Манушева: За втори път сбъдвам мечтата си в Лимасол!
0

Анна-Мария Манушева анализира представянето си на Европейското първенство по самбо в Лимасол, Кипър. Състезателката ни при девойките в категория до 65 килограма спечели сребърен медал за България.

Ето какво сподели тя от Кипър за читателите на Boec.BG:

„В момента сме в залата. Днес започна първенството при мъжете и жените. Плътно сме до тях и им стискаме палци!“, започна Манушева.

„Имах доста силни срещи преди финала, които бяха срещу Валерия Бирюченко от Украйна и Ксения Бакуменко от Беларус. В мача за златото вече бях изморена, напрежението беше вповече, допуснах много грешки, но ще работя по тях и следващото състезание ще бъда по-мобилизирана.“

„Щастлива съм, че имаме медали. Усеща се, че във всеки един от нас имаше доза притеснение. Това е състезание, ние сме спортисти и стремежът ни е да сме най-добрите!“, Анна-Мария отговори на въпрос как оценява цялостното представяне на отбора ни при юношите и девойките.

„През 2019г. отново Европейското първенство беше тук в град Лимасол, където сега за втори път сбъднах мечтата си.“

„За сега не ни предстоят състезания, но това не означава, че ще спра да тренирам и да опитвам! С високо вдигната глава продължаваме напред с Българския национален отбор по самбо!“, завърши сребърната медалистка Анна-Мария Манушева.

Oчакайте още за българското участие на Европейското първенство по самбо в Лимасол, Кипър.

Снимки: Facebook

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.