Начало Бокс Легендарният отбор Зауерланд беше закупен

Легендарният отбор Зауерланд беше закупен

Легендарният отбор Зауерланд беше закупен
0

Промоутърите Кале и Нисе Зауерланд продадоха едноименния си отбор на компания Васерман (Wasserman). Братята ще помагат и няма да се оттеглят от бокса, а новата промоутърска къща е решена да удари с гръм и трясък бизнеса.

„Wasserman Boxing“ ще бъде сериозен конкурент на Еди Хърн и Франк Уорън.

Идеята на новия играч е да се съсредоточи върху британския пазар, като за целта привлече част от най-големите звезди в спорта.

„Вярваме, че с Васерман ще впечатлим боксьорите и големите телевизии“, сподели Кале Зауерланд.

„Това е идеялната компания за нас. С брат ми сме големи почитатели на тяхната дейност и сме убедени, че заедно ще бъдем най-добрите на пазара.“

„Ще направим такива предложения на бойците, които ще променят животите им. Васерман е лидер в спортната индустрия. Представлява най-големите звезди на планетата и намеренията им в бокса са сериозни“, допълни промоутърът.

Предстои да разберем кои от сериозните имена в красивия спорт ще поемат към новото предизвикателство.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.