Начало Бокс Канело събира 60 хиляди фена на бокса

Канело събира 60 хиляди фена на бокса

Канело събира 60 хиляди фена на бокса
0

Суперзвездата в бокса Саул Алварес-Канело и Били Джо Сондърс ще играят пред 60 хиляди души. Двамата ще се бият за световните титли в супер средна категория на 8 май по време на мексиканските национални празници „Синко де Майо“.

Веднага щом Джо Байдън даде зелена светлина за отварянето на стадионите в част от САЩ Канело обяви срещата си.

Интересът към сблъсъка на стадион „Далас Каубойс“ е огромен.

Организаторите отчетоха 40 хиляди продадени копия от предварителната серия, а запознати сочат, че останалите 20 хиляди също ще се разпродадат като топъл хляб, пише „World Boxing News“.

Критиките към Канело обаче са огромни.

„Само защото можеш не значи, че трябва да го направиш.“

С това заглавие осъмва водещата медия. Колегите отчитат, че в щата Тексас, където ще се проведе битката, случаите на COVID-19 на ден са над 4 хиляди. Подобно струпване на огромна фенска маса на едно място би увеличило значително положителните проби и може да се стигне до нов бум на пандемията.

Отборът на Саул Алварес обаче е решен да не отстъпва и мачът ще се проведе по план.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.