Начало Бокс Канело обясни мексиканския стил в бокса

Канело обясни мексиканския стил в бокса

Канело обясни мексиканския стил в бокса
0

Саул Алварес-Канело обясни, че психиката е едно от най-важните оръжия на него и всички мексикански бойци. На ринга той и сънародниците му не се предават лесно.

Рижият световен шампион ще отпразнува празника „Синко де Майо“ с битка срещу Били Джо Сондърс на 8 май. Заложени са всички пояси в категория супер“перо“.

„Психиката е това, което различава мексиканските боксьори от останалите“, Канело сподели пред ESPN.

Юбанк залага 10 000 лири за успех на Канело с нокаут

„Ние никога не се отказваме до самия край. Стилът на Мексико не е да влезеш на размени – да удариш и да бъдеш ударен, да паднеш в нокдаун и да станеш. Ние знаем как да се движим отлично и да не бъдем ударени. Всеки от нас има свои собствени маниери, разбира си, но това е наша отличителна черта.“

Мнозина свързват „мескиканския стил“ с агресия и непрестанна атака, но за Канело това не е точно така.

Шампионът предпочита да използва времето за движение, защита и да избере перфектния момент за бърза комбинация.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.