Начало ММА Повдигат дело за милиони срещу Конър Макгрегър
0

Повдигат дело за милиони срещу Конър Макгрегър

Повдигат дело за милиони срещу Конър Макгрегър
0

Дело за милиони долари е повдигнато срещу Конър Макгрегър. Докато ирландецът се подготвя за завръщането си в клетката тази събота на събитието UFC 257, „Irish Independent“ съобщава, че жена и нейната майка повдигат дело срещу Макгрегър.

Исковете са подадени в понеделник, а в тях като обвиняеми са посочени Макгрегър и свързано с него лице. Вестникът съобщава, че Макгрегър пледира невинен. По-късно и „New York Times“ публикуваха информация за случая. 

Според американската медия в иска става въпрос за обвинение в изнасилване, което се е случило в хотел през декември, 2018-та. „Times“ добявят, че Макгрегър и дамата, която е подала иска, са имали „социални интеракции“ в миналото и са разменяли съобщения в Instagram на 9-ти декември, 2018-та. След това Макгрегър я е закарал в хотел, а жената е мислила, че ще посети групово събиране.

Жената твърди, че е била изнасилена в хотела, а след това единствените и спомени са, че се кача в такси. След като се прибрала, тя повикала линейка и преминала през медицински преглед в местна болница. По нейните лице, врат и дясна гърда са били открити белези от насилия. Един месец след прегледа тя е уведомила полицията, че е била изнасилена.

Дамата твърди, че има емоционални и психически проблеми след този случай и е нетрудоспособна. Тя търси компенсация за пропуснати възможности, смяна на местоживеене и медицински разходи на стойност между 1 и 2 милиона щатски долара.

Конър Макгрегър отрича изнасилването. В средата на октомври, 2020-та той бе обвинен в сексуално посегателство от друго лице, след като през месец по-рано бе арестуван във Франция. Тогава „The Notorious“ се размина без по-сериозни обвинения и без присъда.

Boec.BG ще отразява на живо рунд по рунд битката между Конър Макгрегър и Дъстин Порие тази неделя (24.01).

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.