Начало Видео Появиха се кадри от спаринг сесия между Ган и Нгану (ВИДЕО)

Появиха се кадри от спаринг сесия между Ган и Нгану (ВИДЕО)

Появиха се кадри от спаринг сесия между Ган и Нгану (ВИДЕО)
0

Тежката дивизия на UFC никога не е била по-завързана от сега. През миналия уикенд французинът Сирил Ган прекърши Дерик Люис и грабна временната титла при най-тежките, което му осигури мач с баш шампиона – Франсис Нгану.

Двамата все още нямат дата за двубоя си, но се очаква това да се случи преди края на настоящата година. Нгану и Ган се познават отлично, тъй като навремето са били спаринг партньори и са тренирали под ръководството на един и същ треньор – Фернанд Лопес.

Лопес и Нгану се разделиха през 2018-та, след като „Хищникът“ загуби от Стипе Миочич. Тогава мнозина обвиниха именно Лопес за грешната стратегия и за липсата на план „Б“ срещу Стипе. Това бе и главната причина камерунецът да потърси нов отбор.

Сега Лопес е в ъгъла на Ган и за втори път извежда боец до мач за шампионския пояс на организацията.

През последните дни в интернет пространството се появи и видео материал от спаринг сесия между двамата шампиони от годините им в „ММА Factory Paris“. Въпреки че генерални заключения от спаринг сесия не бива да се правят, от видеото ясно се вижда, че Ган разчита на далеч по-нестандартни комбинации и на техниката си.

Друг е въпросът какво ще се случи, когато Нгану има позволението и задължението да пуска удари с всичка сила по своя бивш съотборник.