Начало ММА Волкановски и Ортега си размениха „любезности” (видео)
0

Волкановски и Ортега си размениха „любезности” (видео)

Волкановски и Ортега си размениха „любезности” (видео)
0

Световният шампион категория „перо” на UFC Александър Волкановски (22-1) и претендентът Браян Ортега (15-1-1) подгряха подобаващо предстоящия им сблъсък. Двамата ще се срещнат в октагона в Лас Вегас за главното събитие на UFC 266 на 25 септември. Битката трябваше да се проведе през март, но тогава австралиецът даде позитивен резултат за коронавирус и това доведе до отлагане.

Великия” и американеца дадоха общо интервю, с което подгряха предстоящото шоу. В началните минути те запазиха добрия тон, но в самия край на връзката показаха какво точно мислят един за друг.

През тази пауза нищо не се промени, просто успях да се подготвя още по-добре. За мен той е някак мързелив и ако има такова отношение в подготовката си срещу мен, ще има огромен проблем. Той е много различен от мача, който загуби от Холоуей. Направил е сериозни промени в стила си и съм наясно”, започна своята част от коментара Волкановски.

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES – JULY 12: (L-R) Alexander Volkanovski of Australia punches Max Holloway in their UFC featherweight championship fight during the UFC 251 event at Flash Forum on UFC Fight Island on July 12, 2020 on Yas Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC)

Шампионът обаче е категоричен, че няма да допусне изненада. „Аз не оставям съперниците ми да диктуват темпото. Искам да го докопам и да победя. Победата обаче не е достатъчна. Искам да направя шоу за феновете. Всеки, който си тръгне от залата да си каже „уау, беше невероятно”, допълни австралийският шампион.

От своя страна Браян сподели, че в началото на кариерата си е неглижирал цялата подготовка. „Преди тренирах в един гараж, неглижирах много неща. Просто влизах да се бия и да разменям удари. Вече нещата са различни. Обградих се с правилните хора, вече водя нормална подготовка и всичко е различно. Вече зная как да се боря, какво да правя в клинч”, оцени собствените си умения претендентът.

И когато ефирът бе към края си, Волкановски не се сдържа и се обърна директно към Ортега. „Когато те ударя в лицето, вече няма да си толкова красив. Аз съм боец, не съм красавец. А ти стоиш пред камерата и позираш така, сякаш сме първи приятели. Запомни едно – ти си пълна смешка. Ще покажа на всички, че не ставаш за нищо”, изригна „Великия”.

Браян пък му отговори: „Ти си само за пред камерите. Дойдох при теб и ти казах в лицето, че не ставаш за нищо. И какво направи? Нищо, замълча си. Ще се разберем когато му дойде времето”.