Начало ММА Припомнете си Нурмагомедов – Порие (ВИДЕО)

Припомнете си Нурмагомедов – Порие (ВИДЕО)

Припомнете си Нурмагомедов – Порие (ВИДЕО)
0

В дните преди UFC 254 от организацията ни припомнят последната поява на Хабиб Нурмагомедов в октагона. Преди година той запази титлата срещу Дъстин Порие.

Дагестанецът отново защити пояса в лека категория, но задачата му беше изключително трудно. На два пъти „Диаманта“ беше много близо до немислимото – да накара Хабиб да се предаде.

Трудно е да си представим на какво напрежение беше изложена шията на шампиона при една от хватките. „Орела“ все пак успя да преглътне болката и да се измъкне, а след това самият той накара претендента да потупа, че се предава.

Битката беше много зрелищна и изпълнена с обрати. 

Припомнете си главното събитие на UFC 242 с висока резолюция и напълно безплатно:

Следете дългоочакваната галавечер UFC 254 на живо събота вечер в Boec.BG. Нурмагомедов ще защитава пояса в лека категория срещу Джъстин Гейджи, който притежава междинната титла.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.