Начало ММА Проблеми на кантара преди UFC Вегас 12 (ВИДЕО)

Проблеми на кантара преди UFC Вегас 12 (ВИДЕО)

Проблеми на кантара преди UFC Вегас 12 (ВИДЕО)
0

Няколко боеца се провалиха на кантара преди завръщането на UFC в Лас Вегас след втората поредица „Боен остров“. Бившата звезда в американския футбол Грег Харди имаше нужда от допълнителен опит, за да се справи на везната.

Харди получи един час да свали близо килограм, а в крайна сметка успя.

По-различна е ситуацията при Кортни Кейси и Прискила Кашоейра. Мачът им е отменен.

Кашоейра е имала сериозни затруднения при свалянето на килограми, които са стигнали до там, че е приета в болница, съобщава MMA Fighting.

Коул Уилямс пък ще се сбогува с 40% от хонорара си.

Боецът за втори пореден път пропуска лимита за полусредна категория с два килограма или повече. Така противникът му Джейсън Уит ще получи 40% от хонорара на Уилямс на UFC Вегас 12, а мач ще има.

В главното събитие бойците подходиха професионално и проблеми нямаше.

Андерсон Силва не показа емоции при последния си кантар и позиране очи в очи. Неговият съперник Юрая Хол засвидетелства уважение към легендата. „Паяка“ за мнозина е един от най-добрите ММА бойци на всички времена, но кариерата му тръгна стремглаво надолу след брутална контузия в крака.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.