Начало Други Около 250 таекуондисти на тазгодишната „Купа София“

Около 250 таекуондисти на тазгодишната „Купа София“

Около 250 таекуондисти на тазгодишната „Купа София“
0

Около 250 таекуондисти от 4 държави започнаха на традиционния турнир по олимпийско таекуондо „Купа София“. Причината за по-малкия брой участници са мерките по време на противоепидемичната обстановка.

Представители на България, Молдова, Северна Македония и Франция се пуснаха на надпреварата, която се провежда без публика.

Спорът за отличията протича според всички нужни предписания за безопасност, въведените от Министерството на здравеопазването.

Вече започнаха най-малките, които ще разпределят медалите в сутрешната сесия. Схватките при напредналите ще са по-късно на 31 октомври.

Състезанието се организира в чест на Деня на народните будители (1 ноември). Oрганизатор е Таекуондо клуб „Рамус“ със съдействието на Българска федерация таекуондо.

Таекуондисти от 5 родни клуба проведоха общ тренировъчен лагер (СНИМКИ)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.