Начало Бокс Следете Усик – Чисора на живо с нашата медия

Следете Усик – Чисора на живо с нашата медия

Следете Усик – Чисора на живо с нашата медия
0

Късно вечерта на 31 октомври Олександър Усик ще има сериозно предизвикателство в тежка категория – Дерек Чисора.

Украинският хегемон при по-леките ще трябва да се справи с „Войната“, ако иска да спори за световната титла на Антъни Джошуа през 2021 година.

Битката няма да бъде излъчвана по българските телевизии.

Любителите на бокса могат да следят с нас какво се случва на живо от самото влизане на двамата в залата до последния гонг. Ще отразяваме рунд по рунд битката и всичко най-интересно около нея с много снимки и видео клипове.

Почти 18 килограма разлика между Усик и Чисора

Очаква се главното събитие на галата в Лондон да започне в полунощ на 31-ви октомври срещу 1-ви ноември.

Организаторите са избрали символиката, защото по това време голяма част от света ще празнува Хелоуин или Деня на Вси светии.

Двамата боксьори вече преминаха кантара, на който Чисора се оказа с почти 18 килограма по-тежък. Британският гражданин почете католическия празник, като се боядиса в бяло, наподобявайки страшен костюм.

Усик не коментира решението му, но усмивките и прегръдките от предишните дни вече бяха забравени.

Чисора и Усик застанаха лице в лице (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.