Начало Бокс Почти 18 килограма разлика между Усик и Чисора

Почти 18 килограма разлика между Усик и Чисора

Почти 18 килограма разлика между Усик и Чисора
0

Олександър Усик и Дерек Чисора стъпиха на везната преди дългоочаквания сблъсък между двамата в тежка категория, който ще се проведе тази събота. Британецът бе с почти 18 килограма по-тежък от съперника си. Той „закова“ 115 килограма и 700 грама на везната, а теглото на Усик бе 98 килограма и 400 грама.

Въпреки огромната разлика, украинецът може да се похвали с няколко качени килограма от последната му битка. Олимпийският шампион от Лондон 2012-та никога не е бил по-тежък за професионален двубой.


Освен с физическата си форма, Чисора събра погледите и с необичайния начин по който реши да излезе на кантара.В тематичен за „Хелуин“ стил Чисора бе „зловещо“ гримиран, а на гърдите му пишеше „Война“. За разлика от пресконференцията, този път двамата боксьори бяха по-студени един към друг, а когато застанаха лице в лице израженията им се вкамениха.

Битката между Олександър Усик и Дерек Чисора ще бъде отразявана на живо от Boec.BG. Следете сайта ни за информация за случващото се в двубоя в реално време.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.