Начало ММА Професионалният ММА в Русия се завръща
0

Професионалният ММА в Русия се завръща

Професионалният ММА в Русия се завръща
0
Русия ще бъде следващата страна, която ще направи голяма крачка в полза на бойните спортове и ще позволи организирането на професионална ММА галавечер. Една от първите бойни вериги в Русия M-1 Global сподели в официалния си сайт, че ще организира бойна галавечер в Санкт Петербург на 18-ти юли. Събитието ще бъде в партньорство с друга бойна верига –  Wоrld Kings Glory (WKG MMA).
Галавечерта ще бъде оглавена от непобедените Магомед Магомедов и Михаил Дорошенко. Майсторът на самбото Магомедов има три победи на професионалната сцена, а Дорошенко с две повече. Бойците, които ще премерят сили в подгряващите двубои не са съобщени, но M-1 Global допълва, че ще има единайсет двубоя между бойци от шест различни държави – Русия, Казахстан, Азербейджан, Узбекистан, Киргизстан и Таджикистан.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.