Начало ММА Пропадна главен мач на UFC

Пропадна главен мач на UFC

Пропадна главен мач на UFC
0

Ирен Алдана се оттегли от главното събитие на вечерта UFC Fight Night на 2 август (българско време). Часове след като обяви решението, тя обясни, че е заразена с коронавирус.

„Целият свят се намира в много сложна ситуация и страната ми не е изключение за COVID-19“, започна Алдана.

„Подготвителният ми лагер премина под пълна изолация и взехме всички превантивни мерки… но имам симптомите и дадох положителен тест. Първите дни бяха по-тежки, но сега съм добре и се възстановявам. Знаете, че винаги подхождам с професионализъм.“

„Дълбоко оценявам президента на UFC Дейна Уайт, Мик Мейнард и противника си. Те разбират ситуацията и всички сме съгласни да потърсим нова дата за нашата битка“, сподели Ирен Алдана.

От щаба на Холм обявиха, че няма да търсят заместник за главната битка.

Така мачът на Дерек Брънсън и Едмен Шахбазян ще бъде основното събитие на първата галавечер след „Бойния остров“, въпреки че ще се изиграе в три рунда.

Уайт едва ли е доловен от стечението на обстоятелствата. Бойната карта олеква значително и не се очаква сериозен интерес към това събитие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.