Начало ММА Първият полуфинал на The Ultimate Fighter 31 не впечатли Дейна Уайт

Първият полуфинал на The Ultimate Fighter 31 не впечатли Дейна Уайт

Първият полуфинал на The Ultimate Fighter 31 не впечатли Дейна Уайт
0

„The Ultimate Fighter 31: Team McGregor vs. Team Chandler“ се завърна във вторник с епизод 9, когато двама съотборници се сблъскват след обявяването на полуфиналните мачове.

В Епизод 9 двама бойци от отбора на Чандлър се изправиха един срещу друг – Остин Хъбард и Рузвелт Робъртс, в лека категория в двубой, който не отговаряше на стандартите на президента на UFC Дейна Уайт.

Рузвелт Робъртс влезе трудно в категорията си. За да се случи това се наложи да подстриже своята коса. Остин Хъбард премина с лекота през кантара и изглеждаше видимо по-свежият боец.

На бойците се даде възможност да сменят отбора си, но и двамата решиха да останат в отбор Чандлър. Треньорът им се постара да отдели равно време на двамата бойци по време на тяхната подготовка за важния полуфинален мач.

Става малко трудно, когато имаш четирима момчета в отбора си, които се бият помежду си. По време на тези две битки аз ще бъда отвън. Ще имам един от моите треньори за едното момче и друг за другото момче, като цяло просто им давам вода и отговарям на всички въпроси, ако имат някакви въпроси или притеснения, някакви проблеми. … Наистина ще стоим настрана от това, доколкото е възможно“ сподели Чандлър.

Боят стартира плахо за двамата бойци, действайки доста колебливo. И двамата изпитваха голямо уважение към способностите на другия. Първият рунд се отчете с удар в слабините на Робъртс, който имаше нужда от кратко прекъсване, за да се възстанови.

В рунд 2 Хъбърд успя да повали противника си на пода, но двамата бързо се изправиха. Боя продължи в стойка, като Хъбард нанасяше по-тежките попадения.

Във финалния рунд Хъбард продължи да бъде по-агресивният от двамата бойци. Той отново свали на пода опонента си, като дълго време бе в доминираща позиция.

С предпазливата си игра съперниците затрудниха максимално съдиите, които в крайна сметка с разделено решение отсъдиха победата за  Остин Хъбард.

Независимо кой, според съдиите ще спечели тази битка, не бях впечатлен“, каза Уайт след битката.

тагове: