Начало ММА Пуснаха коефициенти за евентуален реванш между Масвидал и Диаз

Пуснаха коефициенти за евентуален реванш между Масвидал и Диаз

Пуснаха коефициенти за евентуален реванш между Масвидал и Диаз
0

Още не са изминали и три дни от победата на Хорхе Масвидал (35-13) над Нейт Диаз (20-12) и вече има коефициенти за евентуалния реванш между двамата.

Снимка: БТА

В ранните часове на изминалата неделя (българско време), Масвидал победи съперника си след разпореждане на доктора. Диаз получи две сериозни аркади над и под дясното си око, които трябваше да бъдат зашити 25 пъти.

Първоначално президентът на UFC – Дейна Уайт, изрази мнение, че двамата може да се бият отново, но малко след това смени тона и каза, че засега такова нещо не се предвижда. Бъдещето на 34-годишният Масвидал изглежда тясно обвързано с мач за титлата в полусредна категория, която ще бъде разиграна през декември между Камару Усман и Колби Ковингтън.

Снимка: БТА

Диаз пък ще трябва да почива няколко месеца, като все още не е сигурно дали боецът ще трябва да претърпи хирургически намеси.

Американският сайт „Best Fight Odds“, който се занимава с коефициенти специално за бойни събития, обяви Хорхе за фаворит (1.33), докато шанса за успех на Диаз се оценява почти двойно (2.50), ако изобщо такъв сблъсък някога бъде повторен.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.